bubbles

Rattery Bubbles
Eigenaar Margreet
Woonplaats Leerdam
Website www.ratterybubbles.nl
Voorstelbericht van de rattery:
(Nog) geen info. De rattery kan indien gewenst een introductie over de rattery mailen naar info @ ratten.nl

 

 

 Let op: Lees voor het invullen van de review eerst de pagina met review tips!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ratten.nl
Average rating:  
 1 reviews
by Fleur on Ratten.nl

Uit welk nest (nestletter en/of geboortedatum) heb je rittens? G1 Nest

Hoe was het contact met de rattery tijdens het nestje en heb je nu ook nog contact met ze? Het contact met de rattery ging er goed, ik ben daar een aantal keren geweest voor een praatje, en dat beviel me erg goed.

Hoe kon je reserveren bij de rattery? Reserveren ging via de mail, op de website staat aangegeven hoe alles in zijn werk gaat. Bij mij is het reserveren via de telefoon gegaan. Gegevens zijn later via facebook doorgegeven.

Heeft de rattery vragen aan je gesteld over je eigen ratten, de verzorging en huisvesting? Er zijn een aantal vragen terspraken gekomen, maar over het algemeen wist de rattery al hoe ze hier zouden komen zitten.

Indien van toepassing, is gevraagd of je een leeftijdsgenootje had bij het reserveren van één ritten? Margreet wist al dat ik een ritten kreeg van 5 dagen jonger, dus dat zat ook wel goed.

Wat wordt als maximaal leeftijdsverschil aangehouden bij rittens? Maximaal 5 maanden tussen het jongste en het oudste dier.

In welke kooien zitten de ratten en rittens bij de rattery en hoe was de inrichting? Er zijn een aantal royal suites jenny kd's en 3 tower achtige kooien waarvan ik het merk nog nooit gezien had. De bevalling gebeurd gewoon in de duna, als de rittens groot genoeg zijn gaan ze over in de kd.

Was er de mogelijkheid om tussendoor te komen kijken naar de rittens? Ik ben er tussen door 1x geweest, op afspraak mag je altijd komen. Erg gezellig maar vooral fijn!

Hoeveel nestjes waren aanwezig op het moment van bezoek? 2 nestjes, dit gebeurd maar zelden.

Hoe oud waren de rittens bij het ophalen en wat was hun gewicht? 6 weken oud, Gentle was wel wat aan de lichte kant, maar is gewoon wat kleiner gebouwd.

Heb je een stamboom gekregen van je ritten(s)? Voor de stamboom moet ik nog even langs gaan, dit komt zo spoedig mogelijk goed.

Waar komen de fokratten van de rattery vandaan? Fok ratten zijn voornamenlijk haar eigen foksels, ze is al enige tijd rattery. Ook heeft ze een aantal fokgeschikte van bevriende rattery's.

Plaatst de rattery hun eigen volwassen ratteryratten uit of blijven ze tot hun overlijden in de rattery? Nee dit gebeurd niet, ze mogen gewoon fijn oud worden in de rattery. Ze heeft de oudjes allemaal in een aparte groep zitten.

Waarom heb je uiteindelijk voor deze rattery gekozen? Eigenlijk heel raar maar waar, ik heb nooit echt gedacht om bij rattery Bubbles te reserveren terwijl hij 1km van mijn woonplaats verwijderd is. Ik ben bij puur toeval toch met de rattery in aanraking gekomen, en dat is me nu erg goed bevallen. Alles ziet er spik en span uit, heeft hele mooie lijnen waar ze al lang mee bezig is. Ze kan precies vertellen hoe alles in elkaar zit, en dat sprak mij erg aan. Dat gaf mij een enorm serieus gevoel!

Wat waren tijdens je zoektocht naar een rattery je eisen, wensen en verwachtingen? Zoals bij alle andere rattery's waar ik geweest ben, verwachten ik een keurige rattery. Met schonen kooien met goede verrijking. Mooie gezonde fijn gebouwde ratten, en ik wenste natuurlijk een hele lieve leuke kerel.

Zou je opnieuw reserveren bij deze rattery? Waarom wel/niet? Ik zal zeer zeker weer reserveren,de rattery heeft mijn een fijne indruk achter gelaten. Het contact is blijvend goed, en dat geeft mij vertrouwen.

Wat is de leeftijd en hoe is de gezondheid van de ratten, hebben ze al iets gemankeerd tot nu toe? Gentle is nu 9 weken oud, gezond zoals verwacht word.

Kun je de karakters van de ratten omschrijven? Gentle keekt eerst even de kat uit de boom, maar nu hij eenmaal uit zijn schulpje gekropen is, houd hij wel van een knuffel. Hij is momenteel een van de drukste ventjes in de kooi, en dat vind ik erg leuk om te zien.

Hebben de ratten problemen (gehad) met hun kooigenoten of naar mensen? Intro ging perfect, hij lag al gauw te slapen bij zijn vriendje rebel, en nu er een 3e jonge heer bij is gekomen, heeft hij nog een fijne houding in de kooi.