Rattery Rapalje
Eigenaar Rian
Woonplaats Nijmegen
Website www.ratteryrapalje.nl
Voorstelbericht van de rattery:
(Nog) geen info.

 

 

 

 Let op: Lees voor het invullen van de review eerst de pagina met review tips!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ratten.nl
Average rating:  
 3 reviews
by Selma on Ratten.nl

Ik heb sinds eind mei 2 Rapalje-ventjes, uit het G-nest.

Ook ik vind dat ik steeds super op de hoogte was, van de dekking, de zwangerschap, en het opgroeien van de rittens.

Via mail was er contact, en via Facebook kwamen er nieuwtjes en leuke foto's voorbij. Met het knuffelen ook met de andere ratten mogen knuffelen, ze waren uiteraard allemaal even leuk.

Toen ik de rittens ophaalde waren ze 6 wIn het begin wat angstig en schrikkerig, maar dat hebben we er snel uit gekregen. Inmiddels zijn het al hele jonge mannen van 4.5e maand, en ze zijn echt ontzettend leuk! Al met al een hele goeie ervaring!

by Christy on Ratten.nl

Ik heb twee rittens van rattery Rapalje, Vanacee uit het V-nestje en Warcee uit het W-nestje. Ik kreeg regelmatig nieuwtjes over de rittens, door middel van contact via de mail/het forum en foto's. Vanacee en Warcee waren mijn eerste rittens, dus ik had soms vragen. Rian heeft me toen goed geholpen door me adviezen te geven.

Je moet best een lange vragenlijst invullen als je een ratje wilt reserveren zodat Rian weet dat ze goed terecht komen. Ook moet je toestemming van je ouders krijgen als je onder de 18 bent en ze vraagt in het reserveringsformulier of je al een dierenarts gevonden hebt.

Bij het knuffelen mocht ik ook de volwassen ratten zien. Ze zagen er gezond en fit uit en zaten in een ruime kooi. Toen Rian het deurtje openmaakte, kwamen er meteen een paar ratjes kijken. De rittens zaten ook in ruime kooien, gescheiden op geslacht.

Toen ik Vanacee en Warcee meekreeg, waren ze 6 weken oud en goed op gewicht. Hun stambomen zijn via internet terug te vinden.

Voor zover ik weet komen alle ratten van rattery's.

Vanacee en Warcee zijn nu 6 maanden oud en hebben nog niets gemankeerd. Het zijn echt lieve ratjes en ze houden wel van wat rattenkwaad. Vooral Warcee is echt een moederskindje en wil niets anders dan de hele tijd bij me zitten, ze geeft me graag kusjes. Vanacee komt ook wel voor een knuffel maar is ook veel in het loopwiel te vinden.

Het koppelen met andere ratten heeft geen problemen opgeleverd tot nu toe. Warcee is de baas van de groep, toch is ze niet gemeen of agressief naar nieuwkomers. Ze legt ze op hun rug om te tonen dat ze de baas is en dat was het wel. Ze accepteert ze vrij snel in haar groep. Vanacee zal nooit een vlieg kwaad doen, dat is echt een schatje.

Vanacee en Warcee wonen hier nu al een paar maanden, toch kan ik nog steeds bij Rian terecht als ik iets wil weten en is ze geïnteresseerd in de gezondheid en het gedrag van ze."

by Marjoleine on Ratten.nl

Onze Leila en Lucille komen bij Rapalje vandaan, maar ze zijn opgevoed en opgeroeid bij Topolino.We hadden niet specifiek voor een nest gereserveerd want het sprak ons allemaal wel aan.Rian heeft ons voor de dekkingen veel op de hoogte gehouden, na de geboorte heeft Carmelina dat gedaan met foto's van de rittens en hoe het ging aangezien ze daar opgroeide.Het knuffelen met de rittens hebben we dus ook bij Carmelina gedaan. Rian was er toen ook bij. Als er iets was met Leila of Lucille kon ik altijd terecht bij Rian of Carmelina.Leila en Lucille waren echt leuke ratjes. Daarom wilde we ook graag familie van ze hebben. Leila had helaas wel regelmatig een blaasonsteking en blaasgruis, maar ze was er niet minder lief om. Lucille was echt een grote lieve doerak.