Forumwedstrijden

Delete slide Afbeelding Slide

  • Algemeen
  • SEO
  • Crop

Delete slide Afbeelding Slide

  • Algemeen
  • SEO
  • Crop

Delete slide Afbeelding Slide

  • Algemeen
  • SEO
  • Crop

Welkom op deze rattige site!

Ratten.nl is hét startpunt als je van tamme ratten houdt. Deze site is door en voor rattenliefhebbers. De tamme rat is inmiddels een geliefd en intelligent huisdier, een gezellig huisdier en een kameraadje voor kinderen, tieners en volwassenen!

 

Verzorging

Ratten zijn de leukste knaagdieren om te houden. Ze zijn zeer intelligent en hechten zich aan mensen. Ze geven veel liefde en willen dat ook graag krijgen. De verzorging is echter complexer dan bij de andere knagers en wordt nog wel eens onderschat. Het is echter wel iets om rekening mee te houden.

Lees verder

Rattenforum

Ratten.nl heeft een heel leuk en leerzaam forum. Op het forum staat heel veel informatie over de verzorging van tamme ratten. Ook kun je hier zelf een topic starten als je iets wilt vragen of foto’s wilt showen van je ratjes. rattenforum

Naar het forum

Gezondheid

Er zijn veel dingen waar je zelf op kunt letten om te controleren of je rat gezond is. De beste manier om je rat gezond te houden is om hem een goede verzorging te geven. Goede voeding en een schone kooi zijn heel belangrijk.

Lees verder

Welkom op Ratten.nl

De tamme rat is inmiddels een geliefd en intelligent huisdier, een gezellig huisdier en een kameraadje voor kinderen, tieners en volwassenen! Op deze website valt veel te beleven. Via deze informatieve site proberen we je zoveel mogelijk wegwijs te maken over alles wat met tamme ratten te maken heeft. Over voeding, hun huisvesting, de medische problemen waar ze tegenaan kunnen lopen en allerlei andere handige tips.

 

Het domein www.ratten.nl is eigendom van dierenspeciaalzaak Casper in Noord-Scharwoude. Zie ook de link bovenaan de pagina. Casper heeft één van de goedkoopste en grootste webwinkels op het gebied van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, fretten en knaagdieren. Het assortiment voor tamme ratten is heel groot en wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste accessoires en voeding.

 

Ratten.nl heeft een heel leuk en leerzaam forum. Het forum is openbaar, maar een registratie om alles te kunnen lezen is wel verplicht. Op het forum staat heel veel informatie over de verzorging en op medisch gebied van tamme ratten. Ook kun je hier zelf een topic starten als je iets wilt vragen of foto’s wilt showen van je ratjes. rattenforum